събота, 21 май 2022 г.

От ръководство по лайфстайл, глава "Бради"

В днешно време, ако си с брада - ти си хипстер от реклама за парфюм. Помня времената когато човек с брада само с поглед можеше да освободи маса в Уго, а днешната ти приятелка не беше тази от вчера. 
Сега всеки втори е с брада. Но не всеки умее да се държи като човек с брада. Става дума за плюшените мечета, които внезапно са решили да станат мъже. Тяло на дете, глава - на канадски дървосекач от някой билборд
Тайната е в това, че ако лицето ти е брадато, сърцето ти също трябва да е брадато. Ти не можеш да съществуваш отделно от брадата си. Например, не можеш да стоиш на касата в супера и да се караш на касиерката, че йогуртът с ягоди е с изтекла годност. Ти въобще не трябва да си чувал за "йогурт". Ако ти се пие мляко - пиеш направо от кравата. Хващаш крава, обръщаш я и пиеш докато не свърши. След това, с елегантно движение хвърляш празната крава в общия контейнер за боклук, а не в оня, предназначен за млечно-месни отпадъци. Ако улучиш отвора от първия път - намисляш си желание и отминаваш. Това е всичко.

Няма коментари:

Публикуване на коментар