вторник, 25 юни 2013 г.

Втори фрагменти от юни

1. В тролея. Maлко ми е трудно да я опиша - кокалеста интелектуалка в черно, след 40-те, къса, студено накъдрена коса, с гръб към мен. Интересна ми е, затова я гледам в тила от упор. Обикновено това действа - усещат и се обръщат с поглед на хладна досада. Тя - не. Чете си Исак Сингер на английски, пънкарка нйедна, мислех, че само аз го знам този. Моите уважения, енигматична девойко. Да, тя е пич, тя няма да ти използва "копнеж" през три думи на четвърта, тя ще свърши всичко, което обещае, без да добавя нищо от себе си. Слизам на баня "Мадара" с мисъл: "Прекрасна е."
2. Генератор на случайни значения:
Дозозависимият парафин еротично замазва розите. Хлорната деспотичност на средната хралупа ни се провидя чак когато борхесовите цилиндроподобия започнаха да я възхваляват, буквално до смърт. Ускори се потреблението, а всъщност - ревизирането.
3. Чета в един форум за животни в беда:
"Приятели, намерих на вилата си къртица. При по-обстоен преглед, видях, че е сляпа. Необходима е срочна операция! Уговорил съм се с д-р Томасян - ветеринар, специалист по дребни полски и чешки гризачи. Той каза, че при своевременно направена операция - къртицата ще прогледне! Помогнете да съберем необходимата сума, не бъдете равнодушни към сляпото животно!"

* на сн.: един приятел

Няма коментари:

Публикуване на коментар