петък, 19 септември 2014 г.

Пинк фройд

1. Захапах една праскова и изведнъж почувствах болезнена увереност, че докато го има този плод и този вкус нищо лошо не може да ми се случи нито на мен, нито на света ми. Този патос ще ме довърши някой път.
2. Понякога си казвам: може да съм тъпа, но пък съм красива. Истината е, че по-скоро съм умна и леко грозновата. Но за какво е този разговор - нали не съм жена. Объркващо е така да се говори.
3. Винаги се чувствам неудобно, когато жена казва на жена "колко си хубава!" Така бих се чувствал, ако Роси ми поднесе букет цветя и след това сподели пред приятелки: "О, поднесох му разкошен букет от бели рози." Не, не знам нищо, всичко толкова се промени.
4. Даниел Ортега, доживотният комунистически президент на Никарагуа, призовал Папата да изгони дявола от Натаняху, за да спре последният да убива славните палестински хамаси-лайнаси - борци за свобода. Тук явно има известно объркване - комунист призовава католик да въздейства на евреин да не цака мусюлмани. Много бахайско. Би могло тримата да се хванат за ръка, отдясно /ваше ляво/ ще е Даниел с "Das Capital" /aus Marx/ в ръка, по средата ще е Папийон с библийка на вратна верижка, отляво /ваше дясно/ ще е Нети с Тората в ръка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар