събота, 4 ноември 2017 г.

Софт-порно

1. Сашо гледа някакво меко японско порно на лаптопа, понеже не съм включил никакви родителски филтри. Казвам му да мине на коли и трактори и той ми вдига скандал. Ама наистина, как изведнъж ще превключиш от естеството си, към някакви тъпи слабоеротизирани машини.
2. И защо? Познавам доста хора дето им е бил включен филтър и точно толкова дето не им е бил, и нека ви кажа - разпределението дебили/гении си остава гаусово, т.е. средно-еднакво навсякъде. Така че, сакраменталният въпрос "какъв ще стане като порасне" има отговор с много висока степен на неопределеност, като най-често ползваме термин "Божа работа". Пък ти му спирай/пускай мекото порно на детето, щом си нямаш по-важна работа.
3. В този смисъл - скоро пуснах хубава снимка на разголена жена тук, като илюстрация към текст. В момента, в който автоматично излезе и във ФБ, като се почнаха едни съобщения, едни предупреждения, едни блокировки, пишман станах. И най-ужасното е, че това го прави софта, той разпознава циците, той ми праща писмо, той ми блокира поста, той ме заплашва с разстрел и т.н. Да беше дошъл човек, Зукър-Мукър-Масаракш, да обсъдим, да му обясня, че тук има композиция, вътрешен ритъм, рима и т.н., но не, само софт. И при Сашо софт и при мен софт и винаги порно, винаги.

* сн.: Michal Pudelka

Няма коментари:

Публикуване на коментар