сряда, 25 януари 2012 г.

Странни сценки около Паметника


1. Минах покрай Паметника на ЧА или както там се казва. Поразходих се, качих се на горната площадка. Щях да се убия - изглежда под снега е мрамор и е адски хлъзгаво.Там имаше тинейджъри, които се замерваха със снежни топки. Разгледах скулптурните групи от трите страни. Леле, колко агресия излъчват! Така ли трябва? Въздействат бе! 
2. Ходих наоколо, чаках малко слънце за да ги снимам, но не се показа. Докато размислях колко ли е бил озверял /т.е. - изплашен/ скулпторът за да им докара такава пантомимика и мимика, изведнъж разбрах, че тези хора всъщност разиграват някакви смешни сценки.
3. Ето някои.

- Абе, жено, как го хващаш бе, цялото масло изтече!
- Млъкни, сексист!

- Товарищ! Баси майката, скивай какво пишат, бе! Били сте поробители!
- Я думаю, этих товарищей просто надо расстрелять.- Аре пичове, да им разковем кочината!


- О, ако ще ми разправяш някакви толстоистки глупости - въобще не те слушам. Мръдни малко надясно, че не виждам хората де.

Просто един отвратителен снежен човек.

1 коментар:

  1. В района на Баба Яга всичко е възможно да се случи, включае да проговорят статуите. Обикновенно на мен и на моята компания те ни говореха след консумирането на определено количество зелена тревиста субстанция (от нас, де - руснаците по предпочитат консумациата на безцветна огнена течност), но съм чела някъде че този феномен се случва и когато е много студено.

    ОтговорИзтриване