сряда, 15 януари 2014 г.

Човешки кръстоски в близко бъдеще

Ето как през 30-те /20 в./ художникът Daniel Rudaux си представя проблема с генното инженерство при човека. Оптимист е.

Кръстосването на хора със светулки, ще осигурява силен светлинен източник в челната област и ще развие нов вид отношения между хората. На картината: нощен пикник. Романтичната двойка няма нужда от допълнително захранване.

Кръстосването на човек, обичащ туризма с шестокрако насекомо, ще доведе до поява на много интелигентен вид планински водач и спасител-всъдеход. На картината виждаме шестокрак скален екскурзовод, успокояващ безразсъден турист, че няма проблем, ще го спаси.


Кръстосването на човек с октопод, ще направи полицията много по-ефективна в борбата с организираната престъпност. На картината - полицай едномоментно задържа управляващото ядро на мафиотска група

Човек кръстосан с електрически скат ще представлява сериозна опасност за агресивно настроени маймуни, при изследователски експедиции в джунглата. На картината: човек възпитава див макак чрез лек токов удар /380V- 55A/

Хора, кръстосани с някои видове риби, ще ни направят постоянни посетители в подводното царство, поради хрилете, които ще получим в шийната област. На картината: майка човекориба обучава децата си човекорибки на подводен лов от засада.Няма коментари:

Публикуване на коментар