петък, 17 май 2013 г.

Контролна закупка


1. На вратата звъннаха двама - момче и момиче и поискаха да ми подарят бутилка Кола от 1.25 л. Възникнаха обидни подозрения. Започнах да мисля откъде ще ми го зачукат. За всеки случай извиках и Роси - ела, промълвих - изглежда ще ни купуват гласовете. Обаче кой? Коя красива сила, обединила красиви умове? На ботъла не пише нищо политическо, комивояжерите се кълнат, че това е просто подарък. Трескаво размислям. Подарък? Дар? Дали нямаше някаква партия за умерена олигофрения в рамките на закона, наречена "Дар"? Или пък БСП? Не, не е БСП - сенилният им електорат няма да приеме Кола-символиката, те ще са петимни за Етър, Бреза или в краен случай Кооп-кола. Значи е някоя от съвременните нови формации - "Забий поглед в зеленото", "Благополучни кретени за цъфнала България" т.н. 
Онези двамата отричат, не дават обяснения и се усмихват. Хиля се и аз, стига съм се правил ,  нека приемем коловата напитка с чисто сърце.
2. Предполагам, че е рекламна кампания на нов модел Коукъ-Коулъ, бейбеее - с омега-8-ненаситномастни киселини и повишено съдържание на кокаин. С подчертано профилактично действие за хора, рискови за Алцхаймер. Да не е зле?

Няма коментари:

Публикуване на коментар