събота, 28 септември 2013 г.

Девствениците в рая

1. Най-после разбрах какво да очаквам, по отношение на полагащите ми се девственици в рая, ако съм мюсюлманин и отида, та се взривя сред тълпа невинни хора от друга конфесия. В този клип, саудитският проповедник Мохамед Аш-Шанкити обяснява всичко подробно.
2. Пичът споделя /според английския превод, дословно/:
"В рая има четири типа жени. Първо - жените от този свят, попаднали в рая. Всяка от тях има седемдесет чернооки девственици. Вторият тип е чернооката девственица. Всяка от тях има по седемдесет момичета-прислужнички. Момичето-прислужница е третият тип. Извинявам се, в рая има само три типа жени. Ако сте били женени на този свят, в рая ще получите обратно жена си. Тя ще дойде със седемдесет чернооки девственици и с всяка от тях вие ще можете да се сношавате. И всяка девственица ще има седемдесет прислужнички. Колко жени ще получите! И това - минимум."
3. Това прекрасно обяснение, ми позволява да изведа важна математическа формула. Да предположим, че някой има една жена /както е при мен/. Отива той на джихад, самовзривява се там и, съобразно обещанията, отива в рая. Но понеже не е вчерашен, предварително си е изчислил по формулата 
Jрай = (1+70d.70p).jбр = 4901 
че там ще го чакат, скромно навели глави 4901 жени, с които ще му е разрешено /както вече споменах мимоходом/, да прави секс, плюс съпругата му /да я пита човек къде е тръгнала/.
Забележка: в тази формула Jрай е броят на жените очакващи го в рая, 70d - брой девственици /константа/ в рая, 70р - брой прислужнички в рая /константа/, jбр - брой съпруги преживе.
4. Аллах да ми е на помощ, ако съм объркал нещо.
Снабдени с този математически модел, можем да направим и други приятни изчисления. За по-любознателните, да видим, колко жени ще му кажат "Салам алейкум" в рая, ако преживе, мюсюлманинът се е обзавел с 4 съпруги. Заместваме jбр с 4 и получаваме 19604 жени.
5. Това е мъчително. Вероятно има мъже, които биха се зарадвали на такъв брой жени, но съм сигурен, че ни една съпруга няма да се разтресе в сърдечен смях като види 4900 /минимум/ чернооки хубавици, гледащи хищно нейния принц. Напротив, вероятно ще се огорчи.
6. Ето как, неусетно и с помощта на низшата математика се приближихме до корените на арабския тероризъм.

* на сн.: вариант на рай без девойките /до Байлово/

Няма коментари:

Публикуване на коментар