вторник, 28 август 2012 г.

Този тип момичета


1. Светът е пълен с девойки, които по някаква причина са станали по-интелигентни от мъжете в референтния им кръг и поради това, са обречени на безмъжие. Ами, просто мъжете се плашат от тях и това е. Като размислях и ми просветна, че мъжете се плашат от емоционалната им интелигентност. Т.е., ако тези момичета са просто много начетени, това е половин беда, има шанс да попаднат на начетен мъж и тогава доживот ще си разиграват откъслечни идентификации от споделени литературни персонажи и грамофонът да свири.
2. Обаче, ако са интуитивни, схващащи от една дума, приятно емоционално лабилни и умерено хистерични - виждам колко им е трудно с мъжете.
3. Ако встъпят в брак, този тип момичета не издържат дълго или тях не ги издържат дълго, което резултира в едно и също - раздяла. Така, те неусетно се оказват в ролята на генетични контейнери или по-просто казано - самотни майки.
4. И тука внимателно! Това не е нито лошо, нито хубаво. Това е "някакво". В края на краищата, да не сме лебеди, че непременно да живеем по двойки цял живот. И сега, тези момичета са свободни да оцветят статуса си както поискат. Ако посегнат към топлата гама - всичко ще е чудесно. Ако посегнат към мрачните цветове, ще се вкарват в депресии и ще се чудят откъде им идва. От боичките, които сте избрали ви идва, честно.

* на сн.: "Хората, които не ме харесват, трябва да се постараят да приемат едно просто нещо: цианкалий"

1 коментар:

  1. Интересен поглед! :) Преди време си представях хората като някакъв типаж животни (това може да е атавизъм от тотемно време:))). И понеже някои животни са си по рождение моногамни, други полигамни, трети единаци - струваше ми се, че така е и при хората. Поздрави!

    ОтговорИзтриване