понеделник, 31 октомври 2016 г.

Дидактично

1. Понякога имам две възможности и се чудя коя да избера. Как решавам коя да е? - хвърлям стотинка. Има обаче, една особеност - преди да е паднала стотинката, трябва бързо да избереш едното от двете. Иначе - ези-тура - тъпо е.
2. Тия хора според мен са убедени, че ако кажат "добър ден", ще им се наложи да изпитат толкова силни и разрушителни чувства, което на свой ред ще ги свърже с някаква толкова критична травма в миналото, че просто... Апокалипсиснау! Е не, ако ще е така, недейте, няма нужда да се излагате на такъв ужасен риск.,
3. Текстът е като жена - постепенно го събличаш, спускаш се и се издигаш по извивките му/и, докато се разголи същността - точно това, което си искал да кажеш/видиш, а не каквото е изглеждало в началото. А други пък - пишат наобратно - напластяват върху смисъла - обличат, хайде и една жилетчица, хайде и гащите на баба ми - съвсем го скриха. И така е готино и иначе.
4. Доста хора има, дето като направят някоя гадория, после използват целия си ресурс за да си докажат, че нищо особено не се е случило. Майсторлък е.

* на сн.: някой е допуснал сериозна грешка

Няма коментари:

Публикуване на коментар